Geocaching: Jeugd DTV’84 met GPS op pad naar de schat!

Woensdagavond 29 juni was de afsluiting van het tafeltennisseizoen. Om 17:00 uur moesten we verzamelen bij het clubgebouw. We waren met een mooi groepje kinderen bij elkaar. Als eerste kregen we allemaal een lekker bakje patat. Daarna zijn we richting Hiawatha gelopen en daar gingen we GeoCachen. Je kreeg een GPS code door en daarop stond waar je naar toe moest lopen. Als je op die plek was kreeg je een vraag en als je die goed beantwoord had dan kreeg je een letter. Met alle letters kon je een woord maken. Dat woord moest je op je GPS invullen en zo kwam je uit bij de schatkist. In de schatkist zat een grote zak drop. Daarna zijn we weer richting het clubgebouw gelopen. De zomervakantie is begonnen: op naar een leuk nieuw tafeltennisseizoen 2022/2023!


Tijn & Luuk

Op woensdag 29 juni had Benthe ons uitgenodigd voor de tafeltennis afsluiting jeugd. We begonnen eerst bij het clubhuis met patat eten!

Toen iedereen de patat op had gingen we naar Hiawatha. We kregen daar uitleg wat we daar gingen doe. We moesten met een GPS een route af leggen door het dorp.  Als je op de goede plek aan was gekomen, dan moest je een vraag beantwoorden. Bij het beantwoorden van de vraag kreeg je een letter. Met goede letters kon je een woord maken. En natuurlijk een prijs winnen! De prijs was drop voor iedereen. Het was alweer tijd om naar het clubhuis te gaan. Het was een hele leuke avond!

Fijne zomer allemaal!!

Jaëlle

Reageren