Een goede gezondheid, kun je er zelf wel wat aan doen?

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Gezondheid, geluk en liefde. Helaas is niet iedereen dit gegeven. De komende dagen zal weer vaker dan normaal worden stil gestaan bij de mensen die het geluk niet aan hun zijde hebben gehad. Heel goed, en laten we degene steunen die het het hardst nodig hebben.

Daarnaast kijken we ook wat we zelf kunnen doen om ons eigen leven zo optimaal in te richten. Gezond blijven of worden willen we allemaal. Dit gaat niet altijd vanzelf, en helaas heb je er soms ook geen enkele invloed op. Maar soms heb je die invloed wel. In een gezonde levensstijl is voldoende beweging een steunpilaar. Helaas biedt dit geen garantie op een goede gezondheid, maar alle kleine beetjes helpen.

Tafeltennisvereniging DTV’84 kan daarbij helpen. Vanaf donderdag 8 januari 2015 biedt DTV’84 trainingen aan voor iedereen van 18 jaar en ouder. De trainingen zijn voor iedereen uit Dalfsen en omgeving die het leuk vindt om tegen een tafeltennisbal aan te slaan. Ook huidige leden van DTV’84 zijn welkom en zullen aanwezig zijn. De trainingen zijn op de donderdagavond van 19.45 tot en met 21.00 uur. Lijkt het je leuk, of wil je hier meer informatie over? Dat kan bij Alie Ekkelenkamp , bereikbaar via ekkedalf@home.nl. Hier kun je je ook al opgeven voor de trainingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reageren