DTV’er Bram Steen naar de Special Olympics Nationale Spelen 2018

Kan jij ook geen genoeg krijgen van het volgen van de Olympische Spelen in PyeongChang? Er komt een vervolg! En wel met de mogelijkheid voor jou om de sporters, waaronder DTV’er Bram Steen, live te aanschouwen vanaf een tribuneplek! 

Bram met zijn medaille

2017 – Bram met zijn medaille!

Vrijdag 8 juni 2018 vormt Stadion De Vijverberg in Doetinchem, het decor voor de feestelijke opening van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. De hoofdrol is uiteraard weggelegd voor alle deelnemers en hun coaches, die wij hopen te ontvangen in een vol stadion.

Voor een vol stadion hebben we natuurlijk VEEL FANS nodig!

Ons verzoek is om deze informatie, met onderstaande link, zoveel mogelijk te delen via bijvoorbeeld social media en nieuwsbrieven, zodat alle tribunes vol zitten en de sporters de mooiste avond van hun leven hebben.

Graag begroeten we iedereen tijdens de feestelijke opening met een zeer gevarieerd programma. De sporters zijn natuurlijk ons stralend middelpunt en onder meer: DJ Jeroen Slütter, Suzan & Freek, Dokters Swingende Infuustoeters, Erben Wennemars, Erik Hulzebosch en Gerard Joling.

We bieden u drie verschillende soorten tickets aan vanaf € 7,50, die u kunt bestellen via http://www.specialolympics2018.nl/deelnemers-2/bezoekers/

Voor deelnemers en coaches hoeven er uiteraard geen tickets gekocht te worden, de opening is een onderdeel van hun programma.

Hartelijke groet, Kind Regards,

Wilma Luiten & Yvonne Span Barendsen

 

Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

J.F. Kennedylaan 49 | 7001 EA Doetinchem

T + 31 (0)88 32 41 777

yvonne@specialolympics2018.nl

www.specialolympics2018.nl

Reageren