DTV’84 zoekt nieuw onderkomen!

Tafeltennisvereniging DTV’84 zoekt een nieuw onderkomen! Helpt u mee?Al vanaf november 2017 zijn we met onze vereniging DTV’84 bezig met het zoeken naar een nieuwe, geschikte locatie voor onze gezellige, sportieve tafeltennisvereniging. En minstens net zo lang zijn we hierover in overleg met de gemeente.

We zijn nu dus al bijna 6 jaar verder en hebben aardig wat gesprekken met andere partijen gehad om te kijken of we hierin samen wat zouden kunnen doen. Wel 15 locaties zijn in deze periode serieus bekeken en afgewogen: bij het zwembad, achter de schietbaan, bij de tennisclub, bij de school in Ankum, op het parkeerterrein voor de tennisclub, bij de kinderboerderij, bij sportschool Kontrast, bij diverse locaties op en bij de voetbalvelden, bij de scouting, bij de hockey enz.
Helaas is het voor alle locaties “niets geworden”.

DTV’84 is een kleine, maar bloeiende vereniging waar jeugd, competitiespelers en recreanten respectvol met elkaar omgaan. Iedereen is welkom en iedereen kan spelen op zijn/haar niveau.
Onze club wordt binnen de NTTB (Nederlandse Tafeltennis Bond) gezien als voorbeeldclub met betrekking tot ledenwerving volwassenen, vanwege de ontwikkelde -succesvolle- formule van de kennismakingscursus voor volwassenen. Naast jeugd en reguliere afdelingscompetitie, kent DTV’84 ook een landelijk spelend herenteam, onlangs zelfs kampioen geworden in de derde divisie! Op dit moment spelen we (al jaren) in onze eigen locatie, aan het Smidswegje te Dalfsen. “Waarom daar niet blijven”?!, hoor ik u denken. Dat zouden we, met een upgrade van het gebouw, graag willen.

Helaas moeten wij echter door de centrumvisie van de gemeente Dalfsen, op termijn deze plek verlaten. Verhuizen naar de Trefkoele is voor DTV’84 geen optie. Een kleine vereniging als de onze, met een lage contributie, kan voor het aantal benodigde uren niet de huur van de Trefkoele betalen. Dan weet je bij voorbaat dat je het als vereniging financieel niet gaat redden.

Dus zijn we op zoek naar een nieuwe plek! Dit is echter alleen mogelijk in samenwerking met een andere vereniging, instelling of bedrijf zodat we samen een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Omdat we al veel verenigingen gesproken hebben, maar wellicht de juiste partij nog niet hebben ontmoet in onze zoektocht: welk(e) vereniging, bedrijf, Dalfsenaar zoekt naar een onderkomen dat wellicht gerealiseerd zou kunnen worden in samenwerking met de tafeltennis? In de wekelijkse uren overdag zit de meeste ruimte voor samenwerking, maar ook ’s avonds zijn er uren beschikbaar.
Wie helpt ons aan de juiste locatie? Alle tips zijn welkom!

Wij vragen jullie tips door te geven op het email adres: secretariaat@dtv84.nl Na ontvangst van de mail, wordt er zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact opgenomen. Dus… kent of bent u die partij die de samenwerking met ons aan wil gaan of die een “locatie-tip” voor ons heeft? We horen het heel erg graag!


Hartelijk dank voor het meedenken.

Het bestuur van DTV’84

Reageren