DTV’84 sterk vertegenwoordigd in Ens

Recreantentoernooi Ens

Woensdag 30 maart was voor veel recreatieve tafeltennissers een spannende dag, want het jaarlijkse toernooi van Ens stond weer op de agenda. In Dalfsen en omstreken werd al vroeg in diverse huizen een wekker de mond gesnoerd, om niet te laat te komen. Vanaf 9.00u stond de koffie klaar en kon er worden ingeschreven. Dit jaar waren er 40 deelnemers verdeeld over 8 poules naar sterkte ingedeeld. De deelnemers waren afkomstig uit Swifterbant, Emmeloord, Lelystad, Dalfsen en Ens.

Om half 10 brandde de strijd los en werd er op het scherpst van de snede gestreden om de punten. Zo rond 10.00 uur stroomde tot veler verbazing de hele tribune vol met enthousiaste schoolkinderen. Sommigen dachten al aan Chinese toestanden [verplicht plaatsnemen op de tribune], gelukkig was dit niet het geval.  Nadat de kruiddampen waren opgetrokken bleek dat Dalfsen het heel goed  had gedaan. Later meer. Om 12.00 begonnen de soepdampen de zaal binnen te dringen en omdat de poules toch ten einde liepen, zat even later een ieder aan een heerlijk bakje soep.

Na de lunch werd er fanatiek gedubbeld en zo rond half drie was het tijd voor het HOOGTEPUNT van de dag, de prijsuitreiking. Gelukkig was er voor een ieder een prijsje, zodat een ieder met een glimlach op het gezicht huiswaarts kon keren. Dan nog even de poulewinnaars: Ton Kneyber, Vera van Drielen, Wim Schipper, Sjoerd Slagter en Joyce van Damme allen DTV, Tineke vd Mark (uit Ens) en Hennie Valster en Jan Klemkerk uit Lelystad. Ens, weer hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en de flitsende organisatie. Graag weer tot volgend jaar.
Wim Schipper

Reageren