DTV’84 maakt een vuist tegen kanker, doet u met ons mee?

Op 22/23 september 2017 wordt er in Dalfsen een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Tafeltennisvereniging DTV’84 neemt als vereniging deel aan de SamenLoop voor Hoop. Onder het motto leven, meeleven en doorleven maken wij tijdens deze estafette samen een vuist tegen kanker.

Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een Samenloop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Vanuit DTV’84 worden er verschillende acties georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF. Voor een overzicht van de verschillende acties verwijzen we u / je naar het bijgevoegde document  DTV – samenloop voor hoop – bestellijst (dubbelklik op de link om het document te kunnen openen).
Edith Bouwman en Henriëtte Snijder (edith.bouwman4@gmail.com / hjasnijder@live.nl) coördineren de acties binnen het team van DTV’84. Voor vragen of opmerkingen kunt u / kun je dan ook bij hen terecht. Draagt u ook een steentje bij?

Graag tot ziens tijdens de Samenloop van vrijdag 22 september om 16.00u tot zaterdag 23 september om 16.00u. U / je bent tijdens het evenement van harte welkom aan de kraam van DTV’84 en natuurlijk om de lopers aan te moedigen!

Reageren