DTV’84 helpt je met je goede voornemens

Je kunt er de klok op gelijk zetten. De vraag gaat komen. Of je ook goede voornemens hebt voor 2015. DTV’84 helpt je deze vraag te beantwoorden. Want met ingang van donderdag 8 januari 2015 start DTV’84 met een recreantengroep op de donderdagavond. Voor mensen die het leuk vinden om ’s avonds na hun werk in ongedwongen sfeer een bal te slaan. Gewoon lekker actief bezig zijn, zonder dat je de volgende dag krom loopt van de spierpijn. De trainingen zijn voor belangstellenden, voor oud-leden en natuurlijk ook voor de huidige leden.

In eerste instantie zullen de trainingen in de maanden januari en februari worden gehouden. Bij succes zal gestreefd worden naar continuïteit binnen het bestaande trainingsaanbod binnen DTV’84.

Lijkt het je leuk, of wil je hier meer informatie over? Dat kan bij Alie Ekkelenkamp , bereikbaar via ekkedalf@home.nl. Hier kun je je ook al opgeven voor de trainingen. De eerste drie trainingen kun je kijken of het je bevalt. En, zoals met vele goede voornemens, of je het denkt vol te kunnen houden. Aan de recreanten van DTV’84 zal het niet liggen. Zij zullen je vol enthousiasme ontvangen. De trainingen zijn op de donderdagavond van 19.45 tot en met 21.00 uur.

222491_thumb_612x408

Reageren