DTV’84 – Amsterdam’78 eindigt in 5-5

De speelsters van Amsterdam’78 en DTV’84 hebben de punten eerlijk verdeeld. In de Doorbraak roken de Dalfsenaren de overwinning, maar zagen zij op het laatste moment de hoofdstedelingen toch nog op gelijke hoogte komen. Op een 5-3 voorsprong kon Kim Preuter de trekker niet overhalen tegen Leonie Veldhuis, terwijl Linsey Preuter in een opmerkelijk aantrekkelijke schuifpartij tegen de sympathieke Marianna Rolikova de dag niet winnend kon afsluiten.

Rolikova was voor alle Dalfser dames een niet te nemen horde. Met vast schuifspel en een goed tactisch inzicht was de Slowaakse alle Dalfser dames de baas. Daarnaast hadden de DTV-speelsters het ook moeilijk tegen Leonie Veldhuis die zowel Debbie Matenaar als Kim Preuter verraste. Linsey was Veldhuis wel de baas. De Dalfser punten werden verder binnengehaald tegen Priscilla Loesberg, die deze middag niet haar beste spel liet zien. Ook het dubbelspel was een prooi voor DTV’84 waarin Linsey en Debbie al snel tegen een 0-2 achterstand aankeken, maar toch nog tijdig het tij konden keren.

DTV’84 is met nog één wedstrijd te gaan verzekerd van de vijfde plaats. De achterstand van zeven punten op de nummer 4, Kluis uit Geleen, lijkt te groot om in de onderlinge confrontatie weg te werken.

Kim

robes de bal longues 2018 élégantes et féminines. La conception d’une fente frontale ou latérale laissant apercevoir la ligne sexy de votre jambe ; le tissu souple vous donnant une fluidité quand vous dansez ;

Reageren