DTV-vrijwilligers in het zonnetje gezet

Afgelopen week zijn Debbie, Henriëtte en Benthe in het zonnetje gezet door het Vrijwilligerspunt van Dalfsen als dank voor hun enthousiasme en belangeloze inzet tijdens het afgelopen jaar. DTV’84 is heel blij met de vele vrijwilligers binnen de vereniging, want zij maken het tot de mooie club die het is. Het bestuur van DTV’84 heeft Debbie, Henriëtte en Benthe aangedragen voor het bedankje na een loting uit een lijst van alle vrijwilligers die in 2021 iets voor DTV’84 hebben gedaan. Hieronder vertellen deze drie toppers wat ze dit jaar hebben gedaan voor de club!

Debbie
“Het afgelopen jaar heb ik de jeugd van verschillende basisscholen trainingen gegeven. Ik heb geholpen met het scholierentoernooi en ik geniet als ik zie dat er zoveel nieuwe jeugdleden zijn aangemeld in de afgelopen periode. In mijn jeugd heb ik veel hulp gekregen van vrijwilligers van deze mooie club. Als vrijwilliger help ik nu graag zelf de jeugd.”

Henriëtte
“Wat een verrassing kreeg ik vandaag aan de deur, een dank je wel voor mijn vrijwillige inzet voor DTV’84 het afgelopen jaar. Een prachtige kerstster. 

Wat ik zoal gedaan heb dit jaar? Het rondbrengen van de oranje tassen met lekkernijen zo vlak voor de zomer, met daarbij de online quiz, mede mogelijk gemaakt door Ellen en John en mij. 

Ondersteuning gegeven bij de schoollessen die zo goed begeleid werd door o.a. Debbie. Het was een gezellige ochtend met hopelijk veel nieuwe aanwas voor de club.

En Wim en ik zijn bezig om te kijken hoe we nog meer ouderen enthousiast kunnen krijgen om te komen tafeltennissen. Daarvoor zijn verschillende gesprekken en vergaderingen geweest. Helaas was dit, door corona dit jaar, niet uitvoerbaar. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen oppakken.”

Benthe
“Ik heb met heel veel plezier het afgelopen jaar geholpen met activiteiten organiseren voor de jeugd en jeugdtraining gegeven. De interactie met de kinderen en de groei die ze laten zien vind ik tof om mee te maken en haal ik energie uit! Hopelijk kunnen we snel weer van start in 2022!”

Reageren