De Spiegel en Ruben Exel winnen scholierentoernooi 1

Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari organiseerde DTV’84 voor alle basisscholen in de gemeente Dalfsen het toernooi “Table stars the Battle”. Dit toernooi kon mede worden mogelijk gemaakt door Rabobank Vaart- en Vechtstreek. Op donderdag deden 34 deelnemers mee uit groep 5 t/m 8. Groep 5/6 streden om de prijs in een 5 mans poule en na spannende en leuke wedstrijden kwamen Wesley Jansen en Lisa Dubbink van De Spiegel als beste uit de bus. De tweede plek was voor de Regenboog. Bij groep 7/8 waren er ook spannende potten, het was zelfs zo spannend dat in de halve finale een dubbelspel gespeeld moest worden om te bepalen wie door ging naar de finale. Deze halve finale ging tussen De Spiegel en de Carrousel waarna De Spiegel als beste uit de bus kwam.  De andere halve finale was een onderlinge wedstrijd van Sjaloom 1 en Sjaloom 2. Na mooie wedstrijdjes kwam Sjaloom 1 als beste uit de strijd.  Yu Xin Hovinga en Lisa Roddenhof van Sjaloom 1 mochten de finale spelen tegen Robbin Kroes en Anouk Brandwacht van De Spiegel. Ook in deze finale was De Spiegel de beste. Met overwinningen in beide categorieën kwam De Spiegel als beste uit de bus en won hiermee de wisselbeker en een mini-tafeltennistafel voor op school.

Vrijdag 3 januari was de beurt aan de kinderen uit groep 3 en 4. Zij hebben zes spelletjes gedaan waaronder hooghouden, voetenwerk en mikken. Hierna was het tijd voor rond om de tafel en tot slot hebben de kinderen nog een leuk toernooi gespeeld tegen elkaar. Na deze leuke sportieve middag kwam Ruben Exel van De Regenboog uit Lemelerveld als beste uit de strijd. Hij won hiermee een tafeltennisclinic voor zijn hele klas.