Dames DTV’84 stunten in Amsterdam 2

Voor de dames van DTV’84 stond de uitwedstrijd naar Amsterdam’78 op het programma. Na enkele weken rust was het
de vraag hoe het met de vorm was gesteld en of de automatismen nog aanwezig waren. Om niks aan het toeval over te laten zorgde gelegenheidscoach Robbie van Duiven dat de dames mentaal juist waren ‘afgesteld’.

Een feit van algemene bekendheid is dat vrouwen goed in hun fel zitten als ze kleren mogen kopen. Dus wat doe je dan? Juist, dan neem je de zusjes Preuter en Willianne Schipper mee naar de Dappermarkt in Amsterdam. Mevrouw van Duiven zorgde voor water en koekjes, dus ook op dat gebied kon geen ruis ontstaan. Van Duiven staat er in het oosten al jaren om bekend dat hij zijn speelsters in opperste staat van paraatheid brengt volgens het systeem van ‘de drie K’s’. Kleren, koekjes, en kip. En bij die laatste ‘K’ lag deze middag de sleutel tot succes. Kim Preuter zal zich na afloop nog wel hebben verbeten dat zij niet heeft lopen bunkeren bij de KFC. Voor Willianne, Linsey en natuurlijk Van Duiven zelf was het allang duidelijk. Geen betere voorbereiding dan een halve kilo kip naar binnen te schransen. Willianne Schipper en Linsey Preuter kwamen dan ook terug met drie zeges. Opvallend was dat ook kopvrouw Rolikova tegen beide speelsters geen game wist te winnen. Linsey verloor deze middag zelfs geen game. Ondanks dat Kim goed was geslaagd op de Dappermarkt, brak het gemis aan kip haar toch op. Kim kwam dan ook niet tot scoren, maar zag vol tevredenheid dat DTV’84 met 6-4 haar tweede overwinning in de competitie boekte. En Van Duiven? Die wordt de volgende wedstrijd gewoon weer op de stoel van de coach verwacht.

Barbara-Red Stars

Ny 2017 bröllopsserie, spetsbröllopsklänning. Oavsett vilken stil du vill vara bruden, men detsamma är att du behöver en spetsbröllopsklänning   Långa Klänningar.

2 reacties op “Dames DTV’84 stunten in Amsterdam

  1. Reageren Patrick mrt 14, 2013 22:40

    Hallo heren van DTV,

    Wat een mooie site is het geworden, enorm goed gedaan!

    Groetjes en ga zo door.

  2. Reageren Edith mrt 18, 2013 07:06

    Mooie, duidelijke website! Mijn complimenten!

Reageren