Clubkampioenschappen recreanten

Woensdag 30 april 2014, een mooie dag om af te kicken van de voor velen gebruikelijke vaste Koninginnedag rituelen en je ziel en zaligheid in te zetten voor het clubkampioenschap der recreanten. Om kwart over 8 kwam de geur van koffie je al tegemoet en werd je hartelijk ontvangen door “moeder DTV” of te wel Alie.

Na op de hoogte te zijn gebracht van alle ins en outs, begonnen de eerste wedstrijden. Al snel werd duidelijk dat het een lange morgen zou worden, want de deelnemers kwamen een voor een binnen druppelen. Als men dan eenmaal aan het spelen was, bleek dat men erg aan elkaar gewaagd was en werden er dus vele vijfsetters gespeeld.

Om 10 uur was het tijd voor koffie en aangezien er meerdere personen het nodig vonden te trakteren in verband met hun verjaring, ontaarde het koffiedrinken bijna in een heuse schranspartij. Gelukkig wist een ieder zich op tijd te beheersen en kon het toernooi op gepaste wijze worden afgemaakt.

Van de 9 niet-competitie spelende leden bleken uiteindelijk de 80 plussers rijp voor de finale, waarin Joop Vijge met 3-1 te sterk was voor Henk Simonse.
Hiermee is weer aangegeven dat je bij tafeltennis eerst moet rijpen om te oogsten.

Bij de 6 competitie spelende leden, aangevuld met José “boemboem” Beckhuis, werd op het scherpst van de snede gespeeld. Met vele net- en net niet ballen, was het gemopper soms niet van de lucht. Toen uiteindelijk de kruiddampen waren opgetrokken, bleek dat Jaques de Haan ongeslagen was gebleven en dus terecht kampioen. Nummer 2 en 3 zijn zeer verrassend José Beckhuis en Henriëtte Snijder geworden.

Nadat de prijzen waren verdeeld en de foto’s geschoten, werden Alie Ekkelenkamp en trainer Luc v/d Maten bedankt voor hun geleverde diensten middels een mooie plant en was er voor iedere recreant een gerbera. Al met al kunnen we weer terugzien op een zeer geslaagd kampioenschap in onze prachtige Doorbraak. Allen hartelijk dank en tot ziens.

Groetjes Wim

Link voor de foto’s: https://picasaweb.google.com/105944675633085723397/ClubkampioenschappenRecreanten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reageren