Bekercompetitie 2014

Vrijdag 2 mei was het dan zo ver, de bekercompetitie ging van start. DTV 84 neemt met 2 teams deel en ze mochten allebei thuis beginnen. Team 1 tegen De Brug en team 2 tegen Heino. Over team 1 kan ik kort zijn: een afgetekende 15 – 3 overwinning, proficiat.

Team 2 was een ander verhaal. Om 8 uur waren de tegenstanders compleet aanwezig. Van een van de spelers van team 2 was bekend dat ze wat later kwam, maar wie werd de vierde speler. Rik dacht een vervanger te hebben geregeld, maar deze had niets meer vernomen en had dus eieren voor zijn geld gekozen. Na een ellenlange belsessie van Jan-Jaap, hebben we toch Rik bereid gevonden te figureren en zodoende konden we toch beginnen aan een lange avond.

Qua tafeltennis trokken we helaas aan het kortste eind 5-13, maar wat nazitten betreft waren we redelijk aan elkaar gewaagd en kregen wij steun van de die-hearts van team 1.
Het is voor het eerst dat ik mee doe aan de beker, maar het is ontzettend leuk. Je speelt veel wedstrijden en niet alleen tegen 6e klassers, in mijn geval.
Komende vrijdag speelt team 2 uit bij De Brug, en wie weet.

Wim

KNVB-Beker

Reageren