Beginnerscursus tafeltennis voor volwassenen van DTV’84 wordt met enthousiasme gevolgd

Afgelopen donderdag 23 september was de derde van vier avonden, waarin de beginselen van het tafeltennis worden uitgelegd en geoefend. Met maar liefst 11 deelnemers, aangevuld met 6 leden van de vereniging, stond de derde cursusavond in het teken van vrij spel. 

Na een kopje koffie of thee, werd er door deelnemers en leden wedstrijden in dubbelspel gespeeld. Na een korte uitleg van de spelregels, werd middels het trekken van een kaart de dubbelpartner en de tegenstanders bepaald. 

Na ongeveer 15 minuten, klonk het eindsignaal en werd er door alle deelnemers opnieuw een kaart getrokken zodat er in de volgende ronde van 15 minuten met een nieuwe dubbelpartner en nieuwe tegenstanders werd gespeeld. Na 4 ronden van 15 minuten, was het tijd voor een korte pauze. 

Na de pauze had een ieder de vrije keuze: waar een enkeling een uurtje tafeltennis prima vond, was de meerderheid toch nog in voor een dubbel- of enkelspel. 

Al met al wederom een sportieve en gezellige avond. Volgende week is al weer de vierde en laatste avond van deze beginnerscursus en worden de deelnemers uitgedaagd om middels een toernooivorm hun beste tafeltennisskills te laten zien. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar tafeltennis? Kom dan een kijkje nemen op donderdagavond of woensdagmorgen (sporten overdag). Overigens wordt er in januari 2022 weer een beginnerscursus georganiseerd. Meer informatie kunt u vinden op www.dtv84.nl of neem contact op met Willemien (06-52121572).

Reageren