Batse imponeert de vrouwtjes in Kampen met een zuivere hattrick

Ze hadden er zin in, de dametjes van Kampenion. Hij zou toch wel meedoen? Gelukkig, toen de heren van DTV’84 de zaal in Kampen betraden, hoorde je ze zuchten van opluchting. En ook een beetje van genot. Barteld van Oenen deed mee. De spelers van Kampenion waren er minder blij mee, maar je zag aan hun moeders dat ze er zin in hadden. Hier hadden ze lang op moeten wachten. Ze hadden de verwarming in de zaal al wat hoger gezet. Er zou gezweet worden. Alice Ringenier, Jenny Rotman en Engelina Rozendaal zaten elkaar een beetje vliegen af te vangen en een beetje te lonken naar de kopman van DTV’84.

Aan Batse kon je zien dat hij er van genoot. Beetje flirten met moe Ringenier, die al een week alleen in dat grote tweepersoonsbed sliep nu Janlief met broer Henk de beest op Ibiza aan het uithangen was. Een beetje aandacht kon ze zeker waarderen. Batse speelde het spel mooi mee. Het neutrale publiek hoorde moe Ringenier zelfs een kirretje van opwinding slaken toen Batse haar zoon Ton voor de zoveelste keer weer verraste met een parallelle Fh-aanval. Vol overtuiging werkte Batse zich volledig in het zweet, wat resulteerde in een 3-1 overwinning op Ringenier. En tussen de rally’s zijn shirt even flink omhoog trekken, de vrouwtjes konden er geen genoeg van krijgen.

foto-5

Ondanks dat het Batse allemaal makkelijk afging, moest hij toch z’n handelsmerk kwijt: even lekker klagen over de hitte. Dat er airco in de zaal moest worden ingebouwd. Dat hij zo z’n vocht niet kwijt kon. De dames in de kantine observerend, stond Batse daar volledig alleen in. Batse liet zich door de penetrante geur niet van de wijs brengen en deed het weer: een hattrick en een bijdrage in het succesvolle dubbelspel met Jan-Jaap Schipper. Jan-Jaap wist eenvoudig van Jeroen Rotman te winnen en boog in de laatste wedstrijd een 2-0 achterstand om tegen talent Gert-Jan de Lange. Ook Yoran Tonnema was lange tijd op weg naar twee winstpartijen. Helaas voor Yoran werd hij verrast door Jeroen Rotman die op een 0-2 achterstand de geest kreeg en Yoran alle hoeken van de tafel liet zien. Uiteindelijk werd een keurige 3-7 overwinning behaald, waarmee de Dalfser heren nog steviger op de tweede plek in de Hoofdklasse staan.

Reageren