Aanvallen!!!! – Afdelingskampioenschappen 2013

Zaterdag 25 mei was het weer tijd voor de afdelingskampioenschappen. Met wel 5 deelnemers (jaja, we hadden dit keer niet genoeg aan 1 auto) waren we present (Benthe, Bas, Birgit, Dineke en Jery).
4 met de ogen open en 1tje met de ogen half dicht. Benthe was namelijk op kamp geweest en had daar een enorm slaaptekort opgelopen.

’s Ochtends werden de poules gespeeld voor het enkelspel. Dineke en Jery werden 2e en Bas zelfs 1e in de poule waardoor ze alle 3 doorgingen naar de vervolgronde. In het enkelspel kwamen Dineke en Jery allebei nog tot de één na laatste ronde, maar de finale bleef helaas onbereikbaar voor een DTV’er.

Na de lunchpauze was het tijd voor het dubbelspel (Benthe kon nog steeds haar ogen openhouden).
Jery’s partner had zich afgemeld. Maar gelukkig was er nog een “vrijgezel” en kon Jery dubbelen met Welmer Goudt van DTS. Benthe en Bas waren goed op elkaar ingespeeld maar helaas bleef het bij de poule. Birgit/Dineke en Jery/Welmer zaten bij elkaar in de poule en waren dus concurrenten. Ondanks dat Jery en Welmer elkaar nauwelijks kenden bleek het al gauw een topdubbel te zijn. Beide duo’s behaalden de vervolgpoule. Ook hierin werden Jery/Welmer 1e. Voor Dineke/Birgit hield het hier helaas op. De coach van Jery bleef de hele dag hameren op een meer aanvallend spel. Jery nam dit advies wel erg letterlijk en viel zelfs zijn dubbelpartner aan door met het batje hem een bloedneus te slaan. Dit was toch echt niet de bedoeling van de coach!! Gelukkig herstelde Welmer snel na een korte rustpauze en pakten ze wedstrijd na wedstrijd. Na een mooie finale namen beide boys de 1e prijs mee naar huis.

AK 2013

Reageren