Recreanten DTV’84 zowel op woensdag- als donderdagochtend actief in De Doorbraak

Goede voornemens voor 2017? Iets meer bewegen en/of actief sporten? DTV ’84 start in 2017 met een tweede, wekelijkse recreantengroep op donderdagmorgen! Het gaat om donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Bij de Dalfser Tafeltennisvereniging ’84 (DTV’84) kunt u zowel recreatief als fanatiek de sport beoefenen. Het is gezellig, leuk, snel en vanwege het lage risico op blessures kan tafeltennis worden genoten door mensen van alle leeftijden en allerlei conditieniveaus. Regelmatig spelen verbetert de reflexen, coördinatie, evenwicht en oog-handcoördinatie, terwijl het je spieren versterkt van boven- en onderlichaam. Daarnaast is tafeltennis ook een mentale uitdaging: je moet strategieën plannen en beslissen welk effect je de bal geeft, terwijl je ondertussen probeert om een stap voor op je tegenstander te blijven en te reageren op de ballen die op je af komen – en dat allemaal op hetzelfde moment!

Sinds jaar en dag is er een recreantengroep op de woensdagmorgen actief. Elke woensdagochtend slaan minimaal 25 senioren een balletje in tafeltenniscentrum De Doorbraak aan het Smidswegje 4 te Dalfsen. Vanwege dit overweldigende succes start DTV’84 vanaf 12 januari 2017 ook op donderdagochtend met een recreantengroep. Neemt u sportkleding en sportschoenen mee?

DTV’84 zal zorgen voor batjes en tafeltennisballetjes. Vervolgens wordt u wegwijs gemaakt in het tafeltennisspel. Bent u enthousiast en wilt u graag vaker komen spelen? Dan kan: de eerste 3 keer kunt u meespelen zonder kosten, daarna wordt u lid voor een jaar en betaalt u slechts Euro 8,- per maand. Wij zien u graag vanaf 12 januari in ons gebouw aan het Smidswegje 4!

Aankondiging start nieuwe recreantengroep

Reageren