Wedstrijdprotocol COVID-19 (update 28-9-2020)

Het bestuur van DTV’84 heeft een wedstrijdprotocol opgesteld waarin alle maatregelen zijn opgenomen waar iedere speler en bezoekers van DTV’84 zich aan dient te houden tijdens wedstrijden van de najaarscompetitie 2020. Uiteraard hebben deze maatregelen allemaal te maken met de uitdagende situatie waarin wij ons bevinden met het COVID-19 virus (corona). Dit protocol zal worden gemaild naar alle competitiespelende leden van DTV’84, de wedstrijdsecretarissen van de bezoekende club en naar de wedstrijdleider van de NTTB Oost.

Onze hartelijke dank gaat uit naar jullie allen voor het naleven van deze maatregelen die er hopelijk voor gaan zorgen dat wij het virus niet verder verspreiden. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Download via onderstaande link dit wedstrijdprotocol.

Update 28-09-2020: naar aanleiding van de door de regering aangescherpte maatregelen is het corona wedstrijdprotocol aangepast. Deze wijzigingen houden concreet in dat er per heden ook geen toeschouwers meer aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden van team 1 en dat de kantine volledig gesloten zal zijn.

Reageren