Veel leuke activiteiten in de wintermaanden

De donkere herfst- en wintermaanden zijn weer begonnen, tijd dus weer voor een stukje ouderwetse gezelligheid in de Doorbraak. De activiteitencommissie heeft voor de komende tijd weer een aantal leuke en gezellige activiteiten voor de DTV-ers gepland.

Sinterklaasfamilietoernooi (Let op: Nieuwe datum)
Op vrijdagavond 29 november om 19.30 uur organiseren we het eerste sinterklaasfamilietoernooi. Dit belooft een echt verenigingsfeest te worden en is bedoeld van jong tot oud. Elk lid is deze middag van harte welkom samen met familie, vrienden en bekenden. We gaan met onze leden -en niet leden deze middag 21-en. Iedere deelnemer mag een klein kadootje meenemen om in ‘de zak van Sinterklaas’ te doen. Dit zijn dan ook gelijk de te winnen prijzen van dit unieke toernooi. Opgeven kan via de opgavelijsten in de zaal of door het sturen van een email naar edith.bouwman4@gmail.com

Oliebollentoernooi
Het jaar 2013 willen we weer graag samen afsluiten met het jaarlijkse oliebollentoernooi. Ook zullen dan de kampioenen uit het najaar worden gehuldigd. Dit zal plaats vinden op 30 december om 19.30 uur. Opgeven kan via de opgavelijsten of door het sturen van een email naar edith.bouwman4@gmail.com

Table Stars The Battle 2 en 3 januari
Het jaar 2014 wordt goed begonnen met een scholierentoernooi voor de basisschooljeugd (leden en niet-leden!) Op 2 januari 201 4strijden de groepen 5 t/m 8 in teams van 2 voor de winst.
Op 3 januari is het de beurt aan de kinderen van groep 3 en 4. Alle basisscholen in de gemeente Dalfsen hebben een uitnodiging ontvangen. Wanneer je mee wilt doen, kun je dit aangeven bij de sportdocent van je school.

SONY DSC

Discozwemmen
Met de jeugd willen we op vrijdag 28 februari 2014 naar het discozwemmen in zwembad de Carrousel in Ommen. Hou de datum alvast vrij in je agenda.

Om van deze activiteiten een succes te maken hebben we jullie deelname en bovenal jullie gezelligheid nodig! We hopen jullie dan ook zeker de komende maanden eens in de Doorbraak te zien.

Groeten,

De activiteitencommissie
(Henk Dunnewind, Maaike Bollemaat, Marjolein Boerdijk, Nienke Majoor en Edith Bouwman)

Reageren