TOP Team toernooi 2016 – moedig onze heren aan!

Aanstaande zaterdag 10 september doen de heren van team 1 weer mee aan het jaarlijkse TOP Team toernooi bij Blauw-Wit in Almelo. Tijdens dit toernooi spelen de vier hoogstgeplaatste teams van Twente tegen elkaar, aangevuld met twee invitatie-team. Net als de voorgaande twee jaren is hierbij de keuze op onze vereniging gevallen. Naast DTV’84 zijn ook de selectieteams van DTS, Effekt ’74, Entac, De Toekomst en natuurlijk Blauw-Wit zelf aanwezig. Er wordt gespeeld volgens het eredivisie systeem. De finalisten strijden om de beschikbare geldprijzen die vrij inzetbaar zijn voor de winnaars.

Naast attractief tafeltennis is er ook voor ander vermaak gezorgd. Zo is er een ballonnenartiest aanwezig en kan er op een springkussen gesprongen worden. Na de wedstrijden zal het nog lang onrustig blijven in Almelo en zullen Gerben Otten (De Toekomst) en Yoran de nodige duetjes zingen in de microfoon, zal Rik het ‘Ice Ice Baby’ van Vanilla Ice weer ten gehore brengen en zal Jan-Jaap dit alles met lede ogen moeten aanzien.

Support tijdens de wedstrijden en na afloop is van harte welkom en wordt zeer gewaardeerd. De teampresentatie vangt aan om 13.00 uur en direct hier opvolgend starten de poule wedstrijden. Hopelijk tot zaterdag aan de Reeststraat in Almelo!

Zie voor meer informatie onderstaand affiche.

topteam2016-a4-page-001

Reageren