Dineke herovert haar B-licentie in Nijmegen

Afgelopen zaterdag waren zes jeugdleden van DTV’84 actief op het Jeugdranglijsttoernooi in Nijmegen. Om 8.00u stonden de fris & fruitige jeugdspelers te trappelen om samen met chauffeurs en supporters Jacqueline Feijen, Erwin Goutbeek, Andre Snijder, Erik en coaches Hermen, Willianne en Dionne naar Nijmegen te vertrekken. Vanaf 10.00u werd in poules van vijf, zes of zeven spelers uit het hele land gestreden om de eerste en de tweede plaats. Dit betekende immers een plek in het vervolgtoernooi. De persoonlijke doelen van de jeugdleden verschilden, zo ging de één voor avondeten bij de Mac en de ander voor de finale.

Eén ding werd snel duidelijk: voor een leuke, gezellige dag gingen we allemaal! En dat dat laatste doel behaald is, kunnen we met zijn allen beamen! Ook op het gebied van de sportiviteit liet DTV afgelopen zaterdag van zich horen. Er werden mooie, spannende wedstrijden gespeeld en door Dineke werd zelfs een eerste plaats in haar poule behaald. Na een zeer spannende beslissende poulewedstrijd (die ze won met 12-10 in de vijfde game) stond Dineke aan het eind van de middag in de halve finale.

Zoals jullie allen wellicht al hebben doorgekregen via de media wist Dineke zowel de halve finale als de finale te winnen met de laatste energie die ze nog had! Dit leverde een dikverdiende B-licentie op. Als afsluiting van een geslaagde dag heeft iedereen zijn energievoorraad weer aangevuld met een lekker frietje en een snack. Lijkt het je ook leuk om eens mee te gaan naar een jeugdtoernooi? Wat ons betreft is zo’n dagje uit een echte aanrader!

Ranglijst

Reageren