Cazemier wint scholieren tafeltennistoernooi!

De laatste twee woensdagmiddagen van januari stonden bij DTV’84 in het teken van het scholieren tafeltennistoernooi: ‘PingPong the battle!’. 20 januari was het de beurt aan groep 5/6. Na de poule-fase stonden Evan Lenderink (Cazemier), David Grobbee (Bonte Stegge), Justin fokkert (Cazemier) en Rens Koersen (Cazemier) in de halve finales. Rens was nog ongeslagen en wist ook nu Justin met 2-0 te verslaan. De andere halve finale was een stuk spannender, met 11-9 in de beslissende game was Evan net iets sterker dan David. Rens wist ook de finale te winnen van Evan, waardoor hij ongeslagen bleef dit toernooi. De strijd om de derde plek werd gewonnen door David.

Op woensdag 27 januari barstte de strijd voor groep 7/8 los. Na veel spannende partijen met regelmatig een beslissende game, mochten Isabel Berg (Bonte Stegge), Thomas Weekamp (Cazemier) Bouke Sikkema (Polhaar) en Merijn Werkhoven (Bonte Stegge) in een vierkamp uit gaan maken wie er met de titel vandoor zou gaan. Tot de laatste wedstrijd was Isabel ongeslagen en stonden Thomas en Bouke beiden op één verloren wedstrijd. Merijn haalde tegen Thomas alles uit de kast, waardoor hij de derde plek veilig stelde. Isabel, tot de laatste partij ongeslagen, moest genoegen nemen met een zeer verdienstelijke tweede plaats. Bouke won namelijk van Isabel in hun laatste partij en won hiermee het toernooi. De beker voor de beste school ging naar de Cazemier, die vooral in groep 5/6 overheerste.

Deelnemers, hartelijk dank voor jullie deelname en graag zien we jullie terug bij DTV’84 tijdens de aangeboden gratis proeflessen!

Reageren